Derecikalan İlkokulu

Vizyon: Evrensel ölçüde bilgi ve beceriyi elde ederek üretime dönüştürebilen, sürekli değişen ve gelişen, birikimlerini paylaşabilen bir kurum olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizi; bilgiye ulaşma yollarını öğrenen ihtiyaçlarını karşılayabilecek bilgi ve beceriye sahip, bir üst öğrenime hazır, kendine güvenip kararlar alabilen, nitelikli, girişimci ve insani değerlerle donanmış meslek mensupları olarak yetiştirmektir.

Başarılar: 0

Saatler: Ders başlama saati:8:40 Ders bitiş saati :14:00
Isınma: Soba
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 454 3262010

WEB - https://derecikalan.meb.k12.tr

Adres - AYDINDERE BELDESİ DERECİKALAN MAH. GAZİ KÜME EVLERİ DERECİKALAN İLKOKULU BLOK NO 23 BULANCAK / GİRESUN

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - AYDINDERE BELDESİ DERECİKALAN MAH. GAZİ KÜME EVLERİ DERECİKALAN İLKOKULU BLOK NO: 23 BULANCAK / GİRESUN

Ulaşım Okulumuza ulaşım çift vasıta ile sağlanmaktadır.Bulancak´tan Aydındere İlkokulu servisi ile gelinmektedir.Daha sonra kalan 4 km mesafe öğrenci servisi ile çıkılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 55